pirmdiena, 2010. gada 29. marts

Čaklo rociņu pulciņš...

Esmu beidzot saņēmusies un uzrakstīšu dažas rindiņas, patīkās man palasīt, tad nu nolēmu, ka varbūt arī citiem patiktu palasīt manus apcerējumus par tēmu.
Ļautiņi arvien vairāk pievēršas dažādām sirds lietām, tas ir ļoti forši un interesanti, un vienmēr ir jauki saņemt dāvanā vai arī iegādāties lietu, kas tapusi Tev, nevis tādas ir sastopamas vēl 100tiem.
Arī es cenšos atbalstīt vietējās čaklās rociņas. Apgarota jaunām idejām pastāstīšu arī Jums par čaklajām rociņām!
Kikii - viņai jāpateicas par to, ka arī man ir blogs un netikai par to, bet par citu pastāstīšu tālāk, viņa uztaisīja pirmā blogu un rakstos interesantus aprakstiņus par saviem darbiņiem iedvesmoja arī mani ķerties pie lietas un apkopot savu bilžu kolekciju un citas lietas. Vēl viņa izpilda dažādas manas iegribas attiecībā uz aksesuāriem, tas ir tik forši, Jūs pat iedomāties nevart cik forši :D Paldies Kristīne!
Joja - man jau liekas, ka es biju tā kas viņu iedvesmoja uz bloga radīšanu (paslavēju sevi :D). Aizrāvusies ne pa jokam, vaļas prieks, kā arī neliela kabatas nauda mājās auklējot meitiņu. Baigi forši vēl viena manu iegribu īstenotāja :)
Kni - jauniegūta paziņa pateicoties brīnišķīgajai kolēģei Sanitai. Kni, bet mēs viņu saucam par Zīloņu mammu :)) Stils, gaume un glamūrs vienuviet, ne bieži nākas redzēt tik pārdomātas lietas. Vislielākie cieņas apliecinājumi no manis par ieturēto stilu - fantastiski. Izskatīju visas bildes patiešām neredzēju neko tādu, kas nepatiktu...WOW...

2 komentāri:

  1. Jā, patiesi, vari noglāstīt sev galvu, bez tavas skubināšanas, nebūtu tik drīz saņēmusies virtualizēt savus darbiņus. Pati tagad katru dienu skatos un priecājos. Paldies!!!

    AtbildētDzēst